voetzorg producten

Voetcrèmes van Peclavus
Toepassing: ’s morgens en ’s avonds gelijkmatig aanbrengen. Trekt zeer goed in.

Peclavus PODOcare granaatappel 100ml €12,95
regenereert de huid en maakt de voeten fris. Daarvoor zorgen natuurlijke antioxidanten uit celvernieuwend biologische granaatappelextract met waardevolle biologische wilde-rozenolie. De olie van de macadamianoot beschermt de huidbarrière nog eens extra. Een optimale verzorging voor zwaar belaste voeten. Geschikt voor alle huidtypes.

Peclavus PODOdiabetic met Urea 100ml €14,95
De voetcrème  met urea is het directe hulpmiddel bij langdurige zeer droge huid. Een vocht regulerende crème met 10% ureum en algenextract is diep werkend en vocht bindend. Waardevolle avocado-olie ondersteunt de barrièrefunctie van de huid, natuurlijke duindoornvruchtvleesolie stimuleert de cel regeneratie. Ideaal geschikt bij voeten van diabetici en neurodermitis. Huidverdraagzaamheid is klinisch getest.

Peclavus klovenzalf 50ml €18,50
De klovenzalf beidt landurige hulp bij barstjes in de huid en kloven. Met natuurlijk propolisextract en waardevolle carnaubawas is de zalf een geheime tip voor de stimulering van de stofwisseling en de elasticiteit van de huid. De huid wordt resistent, glad en soepel. Ideaal geschikt voor de probleemzone hiel, bijvoorbeeld als basis voor een occlusieve behandeling. Zonder paraffineoliën.
Toepassing: ’s morgens en ’s avonds dun aanbrengen. Goed op en rondom de kloven aanbrengen.

Voetbadzout en puimstenen-muisje

Voetbadzout potje €8,50
Toepassing: maak een badje met warm water, niet te warm doe er 2 schepjes voetbadzout bij. Max 10- 15 minuten en diabetesvoet max 3 minuten.
Peclavus® PDOcare kruidenvoetbad urea. Kracht uit de natuur voor de voeten. Werkt zacht verwekend, neutraliseert geuren, helpt bij transpirerende voeten en werkt verfrissend bij vermoeide benen. Heeft een sterk reinigende werking. Met speciale werkstoffen, waaronder Urea, den, eucalyptus en rozemarijn. Praktijk tip: bijzonder goed te gebruiken bij een ruwe huid, eelt en kloven, zorgt voor een langdurig en fris gevoel.
Ruck puimstenen-muisje pst €4,50
Het puimstenen-muisje is in de vorm van een druppel voor een makkelijke en zachte voetverzorging. Het smalle uiteinde wordt gebruikt om eelt in de ruimtes tussen de tenen te verwijderen. het brede uiteinde is ideaal voor het hielgebied. Gebruik op natte voeten bv na een voetbad

Nagelverzorgingsproducten

Peclavus PODONagelolie 10ml €6,95 50ml €18,95
De verzorgende nagelolie geeft nagels weer een zijdige glans en stabiliseert de gezonde nagelgroei. Vocht vasthoudende biologische teunisbloemolie en natuurlijke vitamine E verzorgen intensief. Samen met waardevolle biologische hennepolie beschermt de antimycotische werking van bisabolol de nagels langdurig. Toepassing: ’s morgens en ’s avonds dun op nagels en nagelhuid aanbrengen en licht inwrijven, trekt snel in.

Peclavus nagelstift per stuk €15,95
De peclavus® PODOcare Nagel stift voor een gezonde voeding van huid en nagels. Het bevordert de opbouw van de nagel door natuurlijke aminozuren en biotine.
Door het gepatenteerde “carriersysteem” dringen de bouwcomponenten door tot in de nagelmatrix en zorgen zo voor de opbouw van gezonde en sterke nagels vanaf de nagelwortel. Toepassing: ’s morgens en ’s avonds op nagels en nagelhuid aanbrengen.