Voeten crème

Peclavus crème granaatappel 75ml € 8,95
Granaatappel voetcrème regenereert de huid en maakt de voeten fruitig-fris. Dit wordt verzekerd door natuurlijke antioxidanten uit cel regenererend organisch granaatappelextract samen met waardevolle biologische wilde rozenolie. De rijke olie van macadamianoten beschermt bovendien de huidbarrière. Een optimale verzorging voor vermoeide en veel belaste voeten. Trek snel in.  Geschikt voor alle huidtypen
Dit porduct is 100% Vega

Peclavus basic crème intensiv 75ml € 8.95
Intensiv voetcreme voed de huid tot in de diepere lagen. Een ideale combinatie van de voedende jojoba-olie en Tea tree-olie die het eigen huidvocht behoud en een rustgevend effect geeft. De droge huid wordt intensief verzorgd en langdurig beschermd.
Dit porduct is 100% Vega

Peclavus sensitive crème urea 75ml € 8,95
Voetencrème sensitive ureum is de duurzame noodhulp voor een zeer droge huid. Een vochtinbrengende crème met 10% ureum en algenextract, diep werkend en vocht bindend. Waardevolle avocado-olie ondersteunt de barrièrefunctie van de huid, natuurlijke duindoornpulp-olie stimuleert de cel regeneratie. Ideaal voor de diabetische voeten en atopische dermatitis. Huidverdraagzaamheid is klinisch getest.

Peclavus basic wolvetcrème 30ml € 6,50
Voetcreme wolvet met de natuurlijke bescherming van schapenwol en avocado-olie is hydraterend en voedend voor de zeer droge en gebaste huid. De creme maakt een beschermende film op de huid en is daardoor de ideale bescherming bij alle wersomstandigheden. Het voorkomt vochtverlies en werk met de organische goudsbloemextract irritatieverlichtend. Bevat geen faraffine-oliën.