Voet en nagel verzorging

Peclavus nagelolie 10 ml € 5,95 of 50ml € 15,95
De Peclavus nagelolie stimuleert de gezonde nagelgroei en hersteld de natuurlijke glans. Biologische teunisbloemolie zorgt en vitamine E behoud de het natuurlijke vocht in de nagel en voed intensief. De organische hennepolie beschermt en de Bisabolol heeft een duurzame antischimmel werking.
Toepassing: ’s morgens en ’s avonds dun aanbrengen op de nagels en nagelriemen licht in masseren. Wordt snel opgenomen.
Dit product is 100% vega.

Peclavus verzorgende nagel pen € 15,95
De Peclavus nagelverzorginspen geeft een goede voeding voor de nagels en nagelriemen. Het bevordert de structuur van de nagel door de natuurlijke aminozuren en de biotine. Door het gepatenteerde indringingsproces transporteren de actieve ingrediënten door de nagelplaat naar de nagelmatrix die zorgen voor regeneratie, versterking en een gezonde opbouw van de nagel vanuit de wortel.
Toepassing: 2 á 3 maal daags op de schone nagelplaat aanbrengen en laten drogen. Na 2 weken is 1x per dag voldoende.
Dit product is 100% Vega

Peclavus klovenzalf 50ml € 17,50
De Peclavus® PODOcare Klovenzalf biedt langdurige hulp bij huid kloven, scheurtjes. Met natuurlijk propolis-extract en waardevolle carnaubawas is de zalf een geheime tip. Het stimulering de stofwisseling en de elasticiteit van de huid. De huid wordt resistent, glad en soepel. Ideaal voor de droge en gesprongen hiel, en de zeer droge probleem zones van de voet. Zonder paraffineoliën.
Toepassing: ’s morgens en ’s avonds dun aanbrengen. Niet gebruiken in geval van allergie voor propols, hars en Perubalsum.
Dit product is 100% Vega

Peclavus voetpeeling 75ml € 12,95
De peclavus® PODOcare Voetpeeling Granaatappel met natuurlijke lava-aarde verwijdert op zachte wijze dode huidcellen. Door de celregenererende werking van de biologisch granaatappelextract de ontstekingsremmende arnica-extract en vochtinbrengede biologische sheaboter stimuleert het de doorbloeding en biedt het een intensieve verzorgingsbeleving – voor zachte voeten. Ideaal in combinatie met de peclavus Voetcrème Granaatappel.
Toepassing: op de vochtig voeten aanbrengen en met cirkel bewegingen in masseren. Op plekken met eeltvorming krachtiger masseren. Op een droge huid is het peelingeffect nog intensiever. Grondig afspoelen met lauwwarm water.
Dit product is 100% Vega