Schimmel/kalknagel producten

Peclavus special AntiMyx tinctuur 20ml 
De Peclavus® PODOmed AntiMYX Tinctuur met piroctone olamine is de optimale beschermingsfactor tegen nagelschimmels. Ook de kiem- en schimmelremmende componenten zoals bisabolol, tea tree olie en rozemarijnolie kalmeren en ondersteunen de natuurlijke beschermende functie van de nagel en nagelomgeving. Bij dagelijkse gebruik is de begeleidende huidverzorging van Peclavus® PODOmed AntiMYX voetcrème een goede aanvulling.
Toepassing: 2x daags op een goed schoongemaakte aangetaste nagel(s) indruppelen en laten intrekken. Daarna de voet insmeren met Peclavus special AntiMyx creme.
Dit porduct is 100% Vega

Peclavus AntiMyx tinctuur spray  50ml
De Peclavus® PODOmed AntiMYX Tinctuur spray met piroctone olamine is de optimale beschermingsfactor tegen nagelschimmels. Ook de kiem- en schimmelremmende componenten zoals bisabolol, tea tree olie en rozemarijnolie kalmeren en ondersteunen de natuurlijke beschermende functie van de nagel en nagel omgeving. Bij dagelijkse toepassing is de begeleidende huidverzorging van Peclavus® PODOmed AntiMYX voetcrème een goede aanvulling.
Toepassing: 2x daags op een goed schoongemaakte aangetaste nagel(s) sprayen en laten intrekken. Daarna de voet insmeren met Peclavus special AntiMyx creme.
Dit porduct is 100% Vega

Peclavus special AntiMyx creme 30ml
De peclavus® PODOmed AntiMYX Voetcrème kalmeert bij jeuk en irritaties en werkt verkoelend en ontspannend – zeer geschikt bij huid- voetschimmels. Het zeer effectieve enzym papaïne van de papajavrucht heeft een breed scala aan effecten en heeft daardoor een brede werking. Bisabolol ondersteunt de schimmelremmende werking van de snel intrekkende crème. De huid wordt elastischer en vochtgereguleerd, maar voelt niet te vettig aan de huid.
Toepassing: ’s morgens en ’s avonds op de gereinigde voeten aanbrengen en masseer zachtjes in. Door de natuurlijke papaja-extract is het mogelijk dat de voet en was wat gelig worden.

Peclavus special AntiMyx zilver 20ml
De Peclavus® PODOmed AntiBAC Tinctuur Zilver normaliseert door antibacterieel werkende MicroSilver BG® de nagel en nagelomgeving. De nagel en nagel omgeving word gehydrateerd, gekalmeerd en gedesinfecteerd. De antiseptisch werkende lavendel- en tea tree olie desinfecteert,  de kruidnagelolie kalmeert en door de biologische aloë vera wordt de huid effectief beschermd. Ook geschikt voor de diabetische voet voor de verzorging van de nagels en nagelomgeving, tegen ontstekingen en voor ondersteuning van de behandeling van schimmelnagels en dermatitis.
Toepassing:
‘smorgens en ’s avonds op de gereinigde nagels en nagel omgeving druppelen en laten intrekken. Alleen voor uitwendig gebruik!
Dit porduct is 100% Vega

Peclavus special AntiMyx stift
De peclavus® PODOmed AntiMYX Protectorstift is eenvoudig in gebruik en heeft een zeer effectieve werking. De het gepatenteerde indringingsproces transporteren de actieve ingredienten door de nagelplaat naar de nagelmatrix. Voor het optimaal regenereren van verkleurde en besschadigde nagels, ook bij schimmelnagels. De complexe werking wordt bereikt door een afgestemd samenspel van etherische oliën zoals blue cypress-, lavendel- en tea tree olie, is in analyses aangetoond. Bij dagelijkse gebruik is de begeleidende huidverzorging van Peclavus® PODOmed AntiMYX voetcrème een goede aanvulling.
Toepassing: 2-3 dagelijks met de stift het nageloppervlak bestrijken en laten trekken (1 á 2 minuten). Na 4 weken is 1 x dagelijks voldoende – het liefst ’s avonds. Zo lang herhalen, tot de betroffen nagel van schimmel bevrijd en weer volledig aangegroeid is (ca. 3-6 maanden). Voldoende voor ca. 200-300 behandelingen per nagel.
Dit porduct is 100% Vega

Peclavus Tea-Tree olie 10ml € 9.50 De peclavus® PODOmed Tea Tree Olie, een heel bijzondere essence met veelzijdige toepassingsmogelijkheden. De olie werkt antiseptisch en irritatieverlichtend. 100% natuurzuivere tea tree olie uit Australië.
Toepassing:
Druppelen op de gewenste plek en laten intrekken.
Dit porduct is 100% Vega