Medisch pedicure behandeling via Podotherapeut

Ik werk samen met Rondom en Voetcentrum Wender.

Heeft u via Kemerink, Rondom en Voetcentrum Wender recht op een medisch noodzakelijke pedicure Voetzorg* dan kunt u bij mij een afspraak maken.  In overleg met de podotherapeut zal er een behandelplan worden samen gesteld voor de medisch noodzakelijke voetzorg. De kosten voor de medische noodzakelijke voetzorg* zal dan worden vergoed door uw zorgverzekering.

Echter zal de medisch noodzakelijke voetzorg* niet een volledige behandeling zijn van uw voeten. Natuurlijk laat ik u niet met half behandelde voeten de deur uit gaan en zal uw behandeling worden aangevuld.  Voor het cosmetische gedeelte van de pedicurebehandeling zal dan ook nog kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekering en worden gelijk na de behandeling met u verrekend. Voor meer informatie over de hoogte kunt u contact opnemen.

*Wanneer is er sprake van medisch noodzakelijke voetzorg?
Een ingroeiende nagel of traumanagel die zonder behandeling risico heeft op ontsteken. Een likdoorn die zonder behandeling dreigt te gaan ontsteken. Eelt of kloven waarbij zonder behandeling verhoogd risico is op onderhuidse bloedingen of ulcus.

Let op!

  • Het is niet mogelijk om alleen een medisch noodzakelijke behandeling te boeken
  • Het is niet mogelijk om een ambulante afspraak te boeken