info ivm coronavirus

Beste Klant i.v.m. het coronavirus heb ik op last van de regering de praktijk/salon moeten sluiten tot minimaal 28 april 2020. Als u een afspraak heeft staan zal deze komen te vervallen tot nader order. Zodra de praktijk/salon weer open mag zal ik met de vaste klanten contact opnemen om een nieuwe afspraak te maken. U mag natuurlijk ook zelf bellen om een afspraak te maken. Bent u een nieuwe klant neem dan even contact met mij op dan zet ik u op de klantenlijst.

Heeft u een problemen/klachten van medische noodzaak aan uw voeten dan kunt u met mij contact opnemen via Whats-app, telefoon of mail. We kunnen dan samen kijken of we het op afstand kunnen oplossen of dat u eventueel toch contact moet opnemen met de huisarts of de podotherapeut.

Heeft u diabetes dan is het heel belangrijk dat u uw voeten goed in de gaten houd. Dit om voetproblemen op tijd te ontdekken. U heeft namelijk een verhoogde kans op voetproblemen. Krijgt u klachten of ziet u iets aan uw voeten neem dat gelijk contact op met uw podotherapeut. Deze zal u dan verder helpen. Wilt u liever eerst contact met mij om te overleggen is dat natuurlijk ook mogelijk. Wacht er niet mee liever 1x teveel dan 1x te laat.

Voor iedereen is het nu belangrijk om uw voeten zelf zo goed mogelijk te onder houden. Kijk voor zelf onderhoud aan uw voeten op hier.

Heeft u vragen of heeft u een probleem aan uw voeten, wilt u advies of producten kopen neem dan contact met op via Whats-app, telefoon of mail.

Blijf gezond dan zie ik u en uw voeten snel weer terug!