Huisregels tijdens de Coronacrisis

Wat wordt er van u verwacht

 • Kom alleen
 • Kom direct van huis met gewassen handen
 • Bij binnen komst uw handelen desinfecteren met de desinfectie handgel
 • Neem niks mee wat je niet nodig hebt
 • Ik geef u  bij binnenkomst instructies i.v.m. de 1,5 afstand in de salon
 • Omdat we in de salon binnen de 1.5 meter komen zal ik de gehele tijd dat u binnen bent een mondkapje dragen om zo u te beschermen.
 • Omdat ik ook werk met zwakkere mensen in de maatschappij en de besmettingsgraat weer oploopt zou ik het zeer op prijs stellen als u ook een mondkapje zou dragen de gehele tijd dat u bij mij in de salon bent. Om mij en zo andere klanten van mijn praktijk en verzorgingscentrums te beschermen.
  Heb je er geen dan kun je er 1 in de salon kopen voor €0,50.

Waarom toch een mondmasker?
Ik bescherm u en u beschermt mij!
Omdat je in de salon toch binnen de 1,5 meter zone komt zal ik een mandmasker dragen vanaf het moment dat u binnen komt tot u weggaat. Ik stel het zeer op prijs als u ook een mondkapje draagt. Dit mag een wegwerp mondkapje zijn of een handgemaakte mits nog niet gebruikt. Deze moet gedragen worden over mond en neus. Het mondmasker zorgt er voor dat er minder vochtdruppeltjes vanuit de mond en neus in de lucht komen. En zorgt er zo voor dat er minder kans op besmetting is.

Wanneer kom je niet en zeg je de gemaakte afspraak af

 • Als je hoest, keelpijn, niest en/of verkouden bent
 • Als er sprake is van benauwdheid of longontsteking
 • Als je koorts hebt
 • Als je in contact bent geweest met iemand die het Coronavirus (COVID-19) heeft
 • Als je korter dan 2 weken geleden genezen bent van Coronavirus (COVID-19)
 • Als je huisgenoten deze klachten hebben of hebben gehad de afgelopen 2 weken

Bedankt voor uw medewerking!

Joke Pleijsant