Hfl Laboratories producten

Solution Spray
HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is het product voor de cosmetische verzorging van Kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de Huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus rood en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen.
Werking.
De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix.
50ml spray € 15,95

Dermazink
Een creme bij de ruwe schrale huid.
Mede wordt de Dermazink crème vaak gebruikt bij een ruwe of schrale huid doordat de honingkristallen en zinkoxiden herstellend werken. De dermazink crème bevat vele werkende stoffen en dringt diep door tot in de onderste huidlaag (membraam).
Werking:
De Ceramicrokristallen zijn zuivere petrolatum kristallen en hebben een hoger gewicht dan bijvoorbeeld paraffine wax. Dit zorgt ervoor dat de mix van de crème een goede consistentie(dikte) heeft. De Isopropyl Myristate werkt als een diepgaande reiniger voor de huid en kan goed gebruikt worden bij jeugdpuistjes. Daarnaast is er nog Zink oxide in verwerkt. Dit is een natuurlijk mineraal dat veel wordt gebruikt bij de cosmetische verzorging van de ruwe en schrale huid en werkt mede als natuurlijke zonnefilter.
Tube 30ml €15,95

Dermo Dry
Voor zweetvoeten.
Bent u op zoek naar een geweldig product tegen zweetvoeten, dan is de Dermo Dry een perfecte oplossing. Makkelijk in gebruik en geen onnodige extra accessoires benodigd.
Toepassing.
Tweemaal daags de creme aanbrengen op de gehele voet. Ook tussen de tenen
Binnen 3 tot 10 dagen een perfect resultaat!
Tube 50ml € 15,95

FungiCheck
Heeft u het vermoeden dat u een Schimmelnagel (kalknagel) heeft? Laat dan uw nagel testen met de FungiCheck. Binnen 10 minuten is er een uitslag.
De FungiCheck is een immunochromatografische test voor de pedicure om via een sampel van de nagel Tinea Unguium oftewel dermatofyten te detecteren. De FunchiCheck test strip beperkt zich tot het testen van de aanwezigheid van Tinea Unguium of te wel onychomycosis in de nagels. Dit word in de volksmond schimmel- of kalknagel genoemd.
Meer infomatie: kalknagels schimmelnagels
De kosten voor deze test zijn € 34,95