Lelypedicure

Ik ben Joke, na jaren werkzaam te zijn geweest in de winkel en als salaris- en personeelsadministrateur heb ik mij omgeschoold naar pedicure. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik ook het diploma medisch pedicure behaald.
Om mijn kennis en kunde op peil te houden volg ik alle nieuwe ontwikkelingen in het vak met opleidingen, workshops, seminars en beurzen.

De salon is in april 2018 geopend hiervoor ben ik als ambulant pedicure werkzaam geweest. Op de woensdagen werk ik nog steeds ambulant. Dus kunt u niet naar de salon komen om uw voeten te laten doen dan kom ik naar u toe.

Veel mensen laten hun voeten nog niet door een pedicure verzorgen terwijl je voeten dagelijks worden belast. Hierdoor kunnen veel klachten ontstaan zoals ingegroeide nagels, likdoorns, kalknagels, schimmelnagels, overtollig eelt en kloven. Een aantal van deze klachten zijn pijnlijk of besmettelijk voor jezelf en/of andere mensen. Als je een aantal keer per jaar je voeten laat verzorgen door een gediplomeerd pedicure help je deze klachten te verhelpen en/of te voorkomen.

In de salon kunt u ook komen om buiten de noodzakelijk verzorging ook je voeten te laten verwennen met een voetscrub, voetmasker, korte voetmassage en mooi gelakte teennagels.

Om de kwaliteit van een (medisch) pedicure te  waarborgen zijn er de organisaties Provoet en Procert.
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 leden.
ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

ProCert is de organisatie in de voetverzorgingsbranche die zich bezig houdt met de kwaliteit in de voetverzorgingsbranche. Procert heeft een kwaliteitsregister voor medisch pedicures (KRP) ontwikkeld om de kwaliteit te waarborgen. Zorgverzekeraars verlangen van zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden. Dus ook van de pedicure waarbij u de behandeling vergoed krijgt als u daarvoor in aanmerking komt.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding van een pedicure behandeling neem dan contact op met uw eigen ziektekostenverzekering.